Welkom.
Ab Brouwer.
Muziekles.
Solist/Begeleider.
Bladmuziek.
Sound Productions.
Tarieven/Contact.
Adres/Kaart.
Lid van de Koninklijke Nederlandse Toonkunstenaarsvereniging (KNTV) te Amsterdam

Ab Brouwer (Goes, 31-8-1954) studeerde o.m. Schoolmuziek, Trompet, Piano (Sweelinck Conservatorium, Amsterdam) en Topjaar Management en Bedrijfskunde (Haagse Hogeschool).  

 

Op zijn 7de begon hij met cornetles bij Muziekvereniging Ons Genoegen te Kapelle van dhr. Mannaert en vanaf zijn 12de kreeg les op het kerkorgel bij Gommert de Kok.

Op de Zeeuwse Muziekschool had hij trompetles van Paul C. van Belzen, orgelles van dhr. de Kort en Evert Heijblok en pianoles van Stoffel Gunst.

Aan het conservatorium te Amsterdam genoot hij hoofdvak trompet van Wim Groot, die meer dan 40 jaar solotrompettist was van het Koninklijk Concertgebouworkest. Trompet-methodiek kreeg hij van Klaas Kos,  1e cornettist van het Concertgebouw-orkest.

Hoofdvak Schoolmuziek volgde hij bij Loek Nelissen, Job ter Steege en Jan Raas.

Bij Jan Huizing en Boukje Land studeerde hij piano.

En tenslotte Koordirectie bij Jan Pasveer en Gregoriaans bij Huub Bartz.

 

Sinds 1981 is Ab werkzaam als docent muziek in het voortgezet onderwijs, als docent trompet, piano, keyboard, solfège, muziekleer en vooropleiding conservatorium.

Ook begon hij ABMP, een bedrijf wat services verleent in de breedste zin.

Als free lance trompettist speelde hij o.a. bij het Concertgebouworkest, het Residentie Orkest, het v.m. Frysk Orkest, de Nederlandse Bachvereniging, Residentie Bachorkest, Evangelische Omroep.

Ook leidt hij muzikale talenten op voor het conservatorium  en is hij te horen als pianist en trompetsolist op vele cd’s.

 

Daarnaast is hij ook actief In het bedrijfsleven, waar hij zich inzet op het gebied van planning, organisatie, personeel, communicatie, strategie etc. etc.

 

 

 

Free counter and web stats